Η γερμανική δικαιοσύνη διεξάγει έρευνες σε βάρος περίπου 30.000 ατόμων που είναι ύποπτα ότι εμπλέκονται σε μια εκτεταμένη υπόθεση παιδεραστίας στο δυτικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.
«Θέλουμε να βγάλουμε από την ανωνυμία του Ίντερνετ τους δράστες που κακοποιούν παιδιά και αυτούς που τους υποστηρίζουν», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Πέτερ Μπίζενμπαχ, υπουργός Δικαιοσύνης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας όπου ξέσπασε το σκάνδαλο.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.