Ένταση επικρατεί στην Κολωνία μετά από συμπλοκή μεταξύ ακροδεξιών και αστυνομικών οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων και νερού υπό πίεση για να διαλύσουν συγκέντρωση εναντίον των μεταναστών στη Γερμανία.
Οι αστυνομικοί δέχτηκαν βροχή από μπουκάλια και καπνογόνα από μια ομάδα διαδηλωτών και πήραν την απόφαση να διαλύσουν τη συγκέντρωση, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στα επεισόδια. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.
Οι αστυνομικοί είχαν καλέσει τους διαδηλωτές, ορισμένοι από τους οποίους φώναζαν συνθήματα εναντίον της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, να επιστρέψουν στην πλατεία, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, απ’ όπου είχαν ξεκινήσει την πορεία τους. Όταν εκείνοι συνέχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια μπίρας και κροτίδες εναντίον των δυνάμεων της τάξης, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν νερό υπό πίεση για να τους διαλύσουν.
Την διαδήλωση είχε οργανώσει το ξενοφοβικό, αντιισλαμικό κίνημα Pegida.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.