Το γεράκι των φωτογραφιών βρέθηκε πυροβολημένο μέσα στον Εθνικό Δρυμό της Οίτης. Περισυνελέγη από φιλόζωο που το μετέφερε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο στη Λαμία ,όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σκάγια στο σώμα του και είχε σπασμένη φτερούγα, και στη συνέχεια στάλθηκε στο ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα για περίθαλψη. Το θέμα δημοσιοποίησε με ανάρτησή της η Αγγέλα Μπαρτσιώκα , σημειώνοντας οτι ”ο συγκεκριμένος κυνηγός παραβίασε τους νόμους και κυνηγούσε σε απαγορευμένο και προστατευμένο μέρος, αλλά χρησιμοποίησε το πουλί …για σκοποβολή; … γιατί αποκλείεται να ήθελε να φάει γεράκι!! Και είμαστε ακόμα στην αρχή της κυνηγητικής περιόδου!
Ας είναι …καλά οι αποφάσεις διαχρονικά των Ελληνικών Υπουργείων ώστε να έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους απανταχού της χώρας “φυσιολάτρες” του κυνηγητικού λόμπι”!
Ευτυχώς που υπάρχουν και πραγματικοί φυσιολάτρες ,μήπως σωθεί και καμιά άγρια ζωή!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.