Πατέρας για δεύτερη φορά (έχει ακόμη ένα τεσσάρων ετών) έγινε την Πέμπτη ο Ολιβιέ Μπουμάλ και γι’ αυτό την Παρασκευή απουσίασε με άδεια από την προπόνηση του Παναθηναϊκού.
Ένα στοιχείο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, απέκτησε το δεύτερο παιδί του την ώρα της αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τον Απόλλων για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος που έδωσε στους φιλοξενούμενους το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου ήταν βασικός στο ματς-θρίλερ της Ριζούπολης και έγινε αλλαγή στο 75ο λεπτό (πήρε τη θέση του ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος) και, όπως αναφέρεται στο «Goal», μετά το τέλος της αναμέτρησης, (αφού πλύθηκε), έφυγε… σφαίρα για το μαιευτήριο ώστε να βρεθεί δίπλα στη Γαλλοαλγερινή σύζυγό του και στο παιδί του.
Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξήρε τη συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του στα αποδυτήρια και στάθηκε στο γεγονός ότι δεν ζήτησε ούτε στιγμή να βρεθεί εκτός αποστολής (δεν θα τον κατηγορούσε κανείς άλλωστε αν έπραττε έτσι), αν και η σύζυγός του ήταν στις μέρες της.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.