Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας καθώς στον κόσμο ήρθε η κόρη τους.
Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Πύρρος Δήμας μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με το χέρι της νεογέννητης κόρης του και έγραψε, «Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)»,
Να θυμίσουμε πως ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη είναι μαζί τα τελευταία χρόνια ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο, υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο.
Να θυμίσουμε ότι αυτό είναι το πέμπτο παιδί για τον Πύρρο Δήμα, και το πρώτο για την Αφροδίτη Σκαφίδα.
tlife.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.