Ο γενικός εισαγγελέας στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε πως οι στρατιώτες που συμμετείχαν στο στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης της Τουρκίας, θα συλληφθούν όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.
Την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν και οι εντολοδόχοι τους, οι επικεφαλής του κινήματος, το οποίο αποτελείται από μία μερίδα του στρατού, όπως δήλωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Η κατάσταση είναι έκρυθμη σε όλες τις μεγάλες πόλεις, ενώ έχουν ξεκινήσει αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ του στρατού και της αστυνομίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.