Το όλον ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη στην Κηφισιά με αφορμή την ονομαστική γιορτή του ηλικίας 93 ετών ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ – Το μισό υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Αντώνη Λιβάνη με στόχο να… οικειοποιηθούν την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται και… συνωστισμός στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες η κυριαρχία των πρώτων ήταν απόλυτη σε σημείο που ο Αλέκος Φλαμπουράρης να… διαμαρτυρηθεί!
Η Φώφη μας εμποδίζει, είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο υπουργός Επικρατείας, καθώς τα στελέχη του κόμματός του δε μπορούσαν να μπουν στο σπίτι του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι: «Πάντα εγώ θα σας μπλοκάρω»!
Στο σπίτι του ηλικίας 93 ετών Αντώνη Λιβάνη στην Κηφισιά βρέθηκε το «όλον» ΠΑΣΟΚ: Η Φώφη Γεννηματά, ο Μιλιτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Θανάσης Τσούρας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηαίων Παύλος Γερουλάνος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Απόστολος Σκανδαλίδης και πολλοί άλλοι.
Στη γιορτή του Αντώνη Λιβάνη βρέθηκε όμως και σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συμπεριλαμβανομένου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.