Γαλλία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο χωροφύλακας που πήρε τη θέση των ομήρων

Στα τραύματά του υπέκυψε ο ηρωικός αντισυνταγματάρχης της γαλλικής χωροφυλακής που είχε παραδοθεί στον ένοπλο τρομοκράτη για να απελευθερώσει ως αντάλλαγμα ομήρους κατά τις επιθέσεις που έγιναν την Παρασκευή στη νοτιοδυτική Γαλλία στο όνομα της λεγόμενης οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Με το θάνατο αυτού του 45χρονου αξιωματικού της χωροφυλακής, ο οποίος αυτοπροτάθηκε ως όμηρος στη θέση των πολιτών που κρατούσε ο Ρεντουάν Λακντίμ, ο δράστης των επιθέσεων, ο απολογισμός της επίθεσης ανέρχεται πλέον σε τέσσερις νεκρούς.

Όπως ανακοίνωσε το Σάββατο στο λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράρ Κολόμπ, αναρτώντας τη φωτογραφία του αστυνομικού, «ο αντισυνταγματάρχης Αρνό Μπελτράμ μας άφησε. Πέθανε για την πατρίδα. Η Γαλλία δεν θα ξεχάσει ποτέ τον ηρωισμό του».

franceseige1 trans NvBQzQNjv4BqDQmtSyMXiMM85DZV7A6zre EGpBTC1 k | Lamianow.gr
Ραντουάν Λακντίμ

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

«Το ISIS στοχεύει για μια ακόμη φορά στην καρδιά της Γαλλίας» σχολιάζει σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Σύμφωνα με τον σταθμό BFM-TV, λίγο πριν την έφοδο των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας ο 26χρονος Ραντουάν Λακντίμ ζήτησε την αποφυλάκιση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του μοναδικού επιζώντα τρομοκράτη από τις βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι, το 2015.

Πηγή: skai.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *