Εννέα άτομα τραυματίστηκαν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια σόου με πυροτεχνήματαπου διοργανώθηκε στα νότια της χώρας.
Αρκετές χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην παραλία Collioure για να απολαύσουν το θέαμα, αναφέρει το Russia Today, όμως η εορταστική διάθεση δεν κράτησε πολύ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, σημειώθηκε έκρηξη στο σημείο από το οποίο εκτοξεύονταν τα πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα αυτά και άλλα εύφλεκτα υλικά να αρχίσουν να πέφτουν πάνω στους συγκεντρωμένους.
Στο σημείο επικράτησαν σκηνές πανικού, με τους παρευρισκόμενους να ουρλιάζουν, όπως ακούγεται και στα πλάνα.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, καταγράφεται η στιγμή που ξεκίνησαν να εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση τα πυροτεχνήματα.
Τρεις από τους εννέα τραυματίες χρειάστηκε να νοσηλευτούν με εγκαύματα.
Οι Αρχές της Γαλλίας έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διερευνήσουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
πηγή e-daily.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.