Μαθητές λυκείου, φοιτητές αλλά και συνδικάτα πραγματοποίησαν την Πέμπτη μεγάλες συγκεντρώσεις σε αρκετές γαλλικές πόλεις, από το Παρίσι μέχρι τη Λυόν και την Ναντ.
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στον προτεινόμενο νόμο El Khomri για τα εργασιακά.
Μαθητές λυκείου, φοιτητές αλλά και συνδικάτα πραγματοποίησαν την Πέμπτη μεγάλες συγκεντρώσεις σε αρκετές γαλλικές πόλεις, από το Παρίσι μέχρι τη Λυόν και την Ναντ.
Δείτε τις φωτογραφίες:













Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.