Όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αστυνομία, ένα αγοράκι ηλικίας 5 ετών μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά τον ξάδελφό του ηλικίας 13 ετών, με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί για τον προαναφερθέντα λόγο.
Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (17.4.2019) στο Τιρνόν σιρ Ρον (νοτιοανατολική Γαλλία), όπου τα δύο ξαδέλφια τσακώθηκαν για τις καραμέλες στην είσοδο ενός κτιρίου. Σύμφωνα με το franceinfo, ο 5χρονος μαχαίρωσε τον 13χρονο, επειδή εκείνος δεν ήθελε να του δώσει χρήματα για να αγοράσει ένα σακουλάκι καραμέλες.
«… Το πεντάχρονο αγόρι, επειδή θύμωσε, ανέβηκε στο σπίτι του και πήρε ένα μαχαίρι» σύμφωνα με τους ερευνητές.
Μαχαίρωσε τον 13χρονο στη βουβωνική χώρα, πλήττοντας τη μηριαία αρτηρία του.
Ενώ είχε πέσει στο έδαφος κι έχανε πολύ αίμα, περαστικοί ειδοποίησαν μια ομάδα αστυνομικών που έκανε πεζή περιπολία στην περιοχή. Ο ένας εξ αυτών γρήγορα του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες εφαρμόζοντας πίεση στο τραύμα του και περιμένοντας τους διασώστες να φθάσουν στο σημείο.
Ο 13χρονος χειρουργήθηκε για να σταματήσει η αιμορραγία και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Παραμένει υπό νοσηλεία.
Ο φερόμενος δράστης θα παρακολουθείται από τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας, εξήγησε η αστυνομία.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.