Πρωτοφανή ξεσπάσματα οργής από τον κόσμο της Γαλατά, που σχεδόν… κυνήγησε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, μετά τον τραγικό της αποκλεισμό από την Έστερσουντς και αποχαιρέτησε με άδοξο τρόπο το Europa League.
Bir taraftarımız, tribünde kombine kartını yaktı. pic.twitter.com/zMnYelLaMp
— Galatasaray Video (@GSarayVideo) July 20, 2017
Ο κόσμος της Γαλατά ξέσπασε μέσα στο γήπεδο μετά τον αποκλεισμό – σοκ και ο μόνος που… διασώθηκε ήταν ο κίπερ Μουσλέρα. Μόνο αυτός χειροκροτήθηκε.

Φυσικά και ζητήθηκαν οι παραιτήσεις όλων. Από διοίκηση μέχρι Τούντορ! Όσο για τα media στην Τουρκία; Αναφέρουν πως η Γαλατά αποκλείστηκε από ένα χωριό! Oι οπαδοί ήταν εξοργισμένοι κι έφτασαν σε σημείο να καίνε τα εισιτήρια διαρκείας.
Πηγή: Gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.