Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας σας ενημερώνει ότι, από την Πέμπτη 02-07-2020 το Ογκολογικό Τμήμα θα λειτουργεί στις νέες εγκαταστάσεις του οι οποίες βρίσκονται στο Ισόγειο του Κτιρίου 2 του νέου Πέτρινου Κτιρίου (πρώην Σανατόριο).
Επίσης, προς διευκόλυνση της εξυπηρέτησης των προσερχόμενων επισκεπτών, βρίσκεται στην διάθεσή τους επιπλέον είσοδος που οδηγεί απευθείας στο εν λόγω Τμήμα, στο ύψος του Σιντριβανιού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.