Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    nosokomeio paidaki | Lamianow.gr
    Η γρίπη «στέλνει» τους άνω των 65 στο νοσοκομείο – Σταθερός ο RSV, σε ύφεση ο κορωνοϊός
    karistianou 2 | Lamianow.gr
    Καρυστιανού κατά Καραχάλιου: Πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο – Έχω πνευματικό και ηγουμένη, αλλά δεν ξέρω πώς τα έμπλεξε με τα παραθρησκευτικά
    lora 60 | Lamianow.gr
    Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που συνομιλούσε με τη 16χρονη Λόρα που εξαφανίστηκε στην Πάτρα
    eforia | Lamianow.gr
    «Φορολογικό διαζύγιο» 2026: Πότε συμφέρει, πότε κοστίζει και τι πρέπει να προσέξουν τα ζευγάρια
    trakter 7 | Lamianow.gr
    Αγρότες: Οι «σκληροί» των μπλόκων ξανακλείνουν τους δρόμους την ώρα της συνάντησης στο Μαξίμου – Οι όροι τους για ραντεβού με Μητσοτάκη
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Γ. Κοτρωνιάς για την συνάντηση Οικονόμου – Πλεύρη : “Αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόσφατη παρέμβασή μου”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Γ. Κοτρωνιάς για την συνάντηση Οικονόμου – Πλεύρη : “Αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόσφατη παρέμβασή μου”

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιούν 22, 2022 @ 17:49
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Δελτίο Τύπου με αφορμή την συνάντηση του Γιάννη Οικονόμου με τον Θάνο Πλεύρη για τα ζητήματα του Νοσοκομείου Λαμίας εξέδωσε ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς.

-Advertisement-
fitcare

Διαβάστε σχετικά

Εκφράζω την ικανοποίηση μου για τις ανακοινώσεις του φίλου, συντοπίτη Υπουργού Γιάννη Οικονόμου, μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό κ. Πλεύρη και την κινητικότητα που πλέον εμφανίζεται για τα θέματα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την πρόσφατη παρέμβασή μου, η οποία φαίνεται να συμβάλλει στη δρομολόγηση και θεραπεία των οξύτατων προβλημάτων του Νοσοκομείου μας. 

Ασφαλώς τα προβλήματα δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα. Υπάρχουν θέματα με πληθώρα κλινικών και με αποχωρήσεις μεγάλου αριθμού ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Το μείζον, όμως, είναι ότι ως Κυβέρνηση προκηρύσσουμε θέσεις που παραμένουν ακάλυπτες και το νοσοκομείο μας, όπως ομολογεί και ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ, δεν είναι ελκυστικό. Προφανώς αυτό έχει αιτίες και αφορμές.

Αυτά και άλλα θέματα του πρόσφατου νόμου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, θα συζητήσω την ερχόμενη Δευτέρα σε συνάντηση που θα έχω με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κα Γκάγκα.

Η πολιτική μας στον τομέα της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσω να είμαι παρών, να αναδεικνύω και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων, στο πλαίσιο πάντα του θεσμικού μου ρόλου.        

**ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΠΑΣ

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article υποδομες | Lamianow.gr RESPECT CUP : “Το κορυφαίο τουρνουά υποδομών” στο Δήμο Λοκρών από 24 έως 26 Ιουνίου 2022
Next Article κλιδονας | Lamianow.gr Νέα Μαγνησία Λαμίας : Την Πέμπτη θα αναβιώσει το πανάρχαιο έθιμο του Κλήδονα
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
6°C
Lamia
clear sky
6° _ 6°
46%
1 km/h
Τρ
10 °C
Τε
14 °C
Πε
15 °C
Πα
14 °C
Σα
10 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

agrotes 3 | Lamianow.gr
FeaturedLAMIA POLIS 87.7

Στο Μαξίμου για διάλογο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λαμίας: “Μετά από 45 μέρες στον δρόμο, αν δεν πας σε διάλογο δεν κάνεις τίποτα”

xalkida | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣTOP STORIES

Χαλκίδα: Οι σημειώσεις του 15χρονου που αυτοκτόνησε – “Θέλω να μάθω ποιοι οδήγησαν το παιδί μου στον θάνατο”

Avlida Artemis 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Δεύτερο έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης