Έρευνα πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της Τρίτης 13 Ιουλίου 2021 από Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους, παρουσία Εισαγγελέα και με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών της Εξωτερικής Φρουράς, σε 20 κελιά του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού.
Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 12 αυτοσχέδια μαχαίρια,
- αυτοσχέδιο σουβλί,
- μεταλλικός σωλήνας,
- 23 κινητά τηλέφωνα και
- 27 δισκία, άγνωστης χημικής σύστασης.
Σχετική ποινική δικογραφία σχηματίζεται από την τοπική αστυνομική Αρχή ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.