Ο 62χρονος άνδρας κρυβόταν σε ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει στον τοίχο υπνοδωματίου του σπιτιού του, στη Γιάννουλη Λάρισας.
Τον φυγόδικο αναζητούσε τους τελευταίους πέντε με έξι μήνες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει σε βάρος του, Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας.
Μάλιστα, ο ίδιος είχε καλύψει την κρύπτη με την «πλάτη» του κρεβατιού , με αποτέλεσμα να μην γινόταν αντιληπτό τίποτα το ύποπτο.
Ο 62χρονος αντιλαμβανόμενος την παρουσία της αστυνομίας στη γειτονιά κρύφθηκε στην κρύπτη αλλά, δυστυχώς για τον ίδιο, οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί νωρίτερα για την παρουσία του στο σπίτι. Αφού μετακίνησαν κάθε έπιπλο και χαλί στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν την κρύπτη και τον συνέλαβαν.
Ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί προ ετών για ανθρωποκτονία και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και υπόλοιπο ποινής. Στο μεταξύ προέκυψε νέο αδίκημα και νέο ένταλμα σύλληψης με αποτέλεσμα να τον αναζητεί ο εισαγγελέας…
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.