Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της αερογέφυρας του Καινούριου Καμένων Βούρλων. Ένας νεαρός άνδρας 22 ετών, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος βρέθηκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Το όχημα στο οποίο επέβαινε ντελαπαρισε και στραπατσαριστηκε με τον νεαρό από την περιοχή της Αχαΐας στην Πελοπόννησο να εντοπίζεται εκτός αυτού. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε τον οδήγησε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργεί το Α.Τ Καμένων Βούρλων.
Φωτό αρχείου

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.