Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές στα σχολεία της χώρας που, με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σήμερα το πρωί οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Υπάτης σχημάτισαν με τις τσάντες τους στο προαύλιο του σχολείου τους, τη μαύρη ημερομηνία 1 – 3 – 23 και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.