Την ίδια στιγμή που οι υποψήφιοι των εκλογών καρδιοχτυπούν για το αποτέλεσμα και οι «πρωινοί» ψηφοφόροι σπεύδουν στις κάλπες για να ρίξουν την ψήφο τους, οι παραλίες της περιοχής μας γεμίζουν σιγά σιγά από κόσμο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες στέλνουν τους ψηφοφόρους για μπάνιο από τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο δίλημμα «Κάλπη η παραλία» οι Φθιωτοί φαίνεται – μέχρι στιγμής – να προτιμούν τις παραλίες. Βέβαια είναι ακόμη αρκετά νωρίς να μιλήσουμε για νούμερα αποχής ωστόσο αρκετοί όπως φαίνεται αποφάσισαν να ξεκινήσουν την μέρα τους με μια βουτιά.
Αναμφίβολα πάντως οι ξαπλώστρες αναδεικνύονται σε «ανταγωνίστριες» της κάλπης.
Εικόνες από τις Ράχες λίγο μετά τις 11.00 το πρωί




Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.