Ένα ακόμη τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο 148ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Ένα αυτοκόνητο ήταν σταθμευμένο στο σημείο προκαλώντας την απορία των διερχόμενων οδηγών. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και σταθμός της Τροχαίας βρέθηκε στο σημείο.
Δυστυχώς, στο εσωτερικό του οχήματος ο οδηγός, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων του οχήματος δεν είχε τις αισθήσεις του. Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας, περίπου 50 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρότι κλήθηκε και έφθασε άμεσα στο σημείο ο οδηγός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί η Αστυνομία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.