26 νέα κρούσματα κορωνοϊου ανακοίνωσε για την Φθιώτιδα το απόγευμα της Κυριακής ο ΕΟΔΥ. Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στην Τιθορέα και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Τιθορέα, αλλά και στο μετόχι της μονής στο Μόδι, μετα την ιχνηλάτηση που υπήρξε αφού είχαν νοσήσει οι μοναχοί.
Ας δούμε την γεωγραφική κατανομή
- ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ 14
- ΤΙΘΟΡΕΑ 4
- ΑΤΑΛΑΝΤΗ 3
- ΔΟΜΟΚΟΣ 2
- ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ 1
- ΛΑΜΙΑ 1
- ΜΑΛΕΣΙΝΑ 1

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.