Την ένδειξη “ανασφάλιστος” αντιμετωπίζουν δεκάδες πολίτες το τελευταίο χρονικό διάστημα, πηγαίνοντας για εξετάσεις ή επισκεπτόμενοι τον γιατρό τους.
Ο φοροτεχνικός και λογιστής Πάνος Αθανασίου, αναφέρει ότι αυτό οφείλεται στο σύστημα το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα μετά τον φόρτο εργασιών που καλείται να διεκπεραιώσει, αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχουν ακάλυπτες ασφαλιστικές εισφορές.
Όπως είπε, ακόμη και λεπτά του ευρώ να χρωστά κάποιος το σύστημα τον βγάζει ότι είναι ανασφάλιστος. Δυστυχώς οι πολίτες καλούνται να λύσουν το θέμα με επίσκεψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ, αντιμετωπίζοντας απίστευτη ταλαιπωρία, λόγω της έλλειψης προσωπικού.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.