Τον θάνατο της δημοσιογράφου Βάνας Κορομβόκη σε ηλικία 68 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Η κηδεία της Βάνας Κορομβόκη θα γίνει αύριο, Τρίτη (4/10) στις 12:00 το μεσημέρι, από το ιερό παρεκκλήσι του Αγ. Νικολάου στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.
Η Βάνα Κορομβόκη γεννήθηκε το 1954 στο Καινούργιο Φθιώτιδας και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Ουαλία. Μετέπειτα, συνέχισε τις σπουδές της με αντικείμενο τη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Howard της Ουάσινγκτον.
Η πορεία της στη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1990 από την εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ». Συνέχισε τη σταδιοδρομία της στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης το 1996, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε, επίσης, με τα περιοδικά «ΕΝΑ», «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και «ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ», στον Ρ/Σ “Flash 9.61”, απασχολήθηκε στο Τμήμα Ειδήσεων της ΕΤ 2 και διετέλεσε Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
«Η Βάνα Κορομβόκη υπήρξε μια ευγενής και σεμνή συνάδελφος με καλλιέργεια πνεύματος και επαγγελματική επάρκεια. Το Διοικητικό Συμβούλιο την αποχαιρετά στο τελευταίο της ταξίδι» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.