Δυστυχώς, η ΘΥΕΛΛΑ Ροδωνιας, μετά από 52 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης στα γήπεδα, αναγκάζεται φέτος να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο σύλλογος και συνεχίζει.
“Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε το σχετικό κείμενο, όπου θα εξηγούνται αναλυτικά οι λόγοι αυτής της αποχώρησης, καθώς και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.
Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους συλλόγους και τους αθλητές που συνεχίζουν να συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.