“Εχει παραγίνει το κακό με τους κλέφτες. Θα μας βρουν όπου και να πάμε, δεν γλυτώνουμε πουθενά…” λέει ο ίδιος περιγράφοντας στο LamiaNow την ατυχία του.
Η κλοπή έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στις Μεξιάτες, όταν ο άτυχος άνδρας βρίσκονταν στο περιφραγμένο χωράφι με τα ελαιόδεντρα που ανέλαβε να κλαδέψει. Την ώρα που έκανε το διάλειμμα του, “πετάχτηκε” στο σπίτι του ιδιοκτήτη που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κτήμα και μετά από πέντε λεπτά που επέστρεψε πήγε στην ελιά -στη μέση του χωραφιού- όπου είχε κρεμάσει το μπουφάν του και εκεί είδε το πορτοφόλι του πεσμένο στο έδαφος.
Όταν το άνοιξε δε, τον περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη, αφού τα χρήματα είχαν κάνει φτερά.
Οι μακρυχέρηδες είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό που είχε πληρωθεί το πρωί για τα προηγούμενα μεροκάματα ενώ είχαν αφήσει στη θέση τους την πιστωτική κάρτα, την αστυνομική ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης που είχε στην ίδια θήκη.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία καλώντας το θύμα να υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.
Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι οι κλοπές είναι δυστυχώς συνεχόμενες. Το ρεκόρ επισκέψεων των μακρυχέρηδων φαίνεται να κατέχει ιδιοκτήτης κατοικίας που έπεσε θύμα 14 (!!!) φορές κατά διαστήματα, με τους διαρρήκτες να κάνουν πλιάτσικο, κλέβοντας μηχανήματα, εργαλεία και λάδι μέχρι…τελευταίας σταγόνας!
“Πλέον απηύδησα και η αποθήκη μου είναι άδεια και χωρίς πόρτα. Δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να αγοράσω ούτε εργαλεία, ούτε χορτοκοπτικά και ξέμεινα και από λάδι….” μας τονίζει, περιγράφοντας την ζημιά που έχει υποστεί όχι μόνο ο ίδιος αλλά και αρκετοί κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή.
Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι των κοινοτήτων δηλώνουν ανασφαλείς, ειδικά μετά την κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων που λειτουργούσαν σε Λιανοκλάδι και Υπάτη, που δίνει περισσότερο “αέρα” στους παραβατικούς να “αλωνίζουν” τα χωριά ακόμα και μέρα μεσημέρι…
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Media: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmedia.tenor.co%2FIdXBulm4UysAAAAM%2Fdiplein-come-on.gif&h=AT3WFENoYuLi5bQMmBDkMt1tZUbRoJXKHyTRHR4E6asexJJq3H8CR2X5nDzFYxlEY4jZ6oNb1AW61KwldO8PKQtprl148Vcsnl4pPZmsecWl00mBYkVe5y5kr-PpMWs3VdrXOpoaDJcvpjKB&s=1
Media: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmedia1.tenor.co%2Fm%2FkdQuqsteuBIAAAAC%2Fzmujdzian-lukasz.gif&h=AT1rMt_n-pvwy79sDOI6QTwoWNDbvZndMEp7DTK6bACVt7vk8u4KWWie36cX7BToZ0WMm58XBpccpT2RYqHlnIUQGVN2gxYYFmDQhxnGXaFDkrLBWsc53TXJGYjjy2buyyo3k_T1PZBirHK6&s=1
Media: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmedia.tenor.co%2FQHNZrLE5RD4AAAAM%2Fduchcov-pout.gif&h=AT33c8zmfPla5i9bT-_0bJLG2m21U6sHQRH0KO33kn6WyadJYaABZ3SwjgvesBUW_zUTCv_–BUdGOy_NyfPah20IToOpyiJK8xc7xu2yE2SdaZVsQnL7YkvNStsP99Kv0byU8lDl_x3xNnq&s=1
Media: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmedia.tenor.co%2FIrXl0AwDYuMAAAAM%2Fcristucigan.gif&h=AT0CVIaj5SbEz601Q1wZTnxVu-1pTAR8isnlQqHZNb7a-YXkc55CARJEjTwFE4rhbluNk_iUUZTYl7OHu0cVSlueX8jAmvZ7ItXhkGc2LtKSnu1_YgXPemqMdlM9EF3EOhfhofJFHQKhFb25&s=1
Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια στο συγκεκριμένο μέρος !!
Ρομά, τι άλλο.
Beretta 302…θα κανείς δουλειά !
Σκατογυφτοι
Ανέκδοτο 1: Αστυνομία
Ανέκδοτο 2:Δικαιοσύνη
Λες και είναι δύσκολο να τους βρεις. Ανθηλη η Κσμηλοβρυση.