Μια λυπητερή ιστορία έγινε γνωστή σήμερα Τετάρτη 26/12. Μαζί για το “μεγάλο ταξίδι” έφυγε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πριν λίγες ώρες. Πρόκειται για έναν 82χρόνο άνδρα και μια 70χρονη γυναίκα που έφυγαν από την ζωή σχεδόν ταυτόχρονα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 70χρονη γυναίκα νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας το τελευταίο διάστημα ενώ ο 82χρόνος σύζυγος της την περίμενε να επιστρέψει. Μόλις έμαθε ότι τα μαντάτα δεν ήταν καλά επιδεινώθηκε και η δική του υγεία με αποτέλεσμα να μην αντέξει. Λίγες ώρες αργότερα στο μακρύ ταξίδι τον ακολούθησε η αγαπημένη του σύζυγος σκορπώντας θλίψη στους οικείους τους.
Η κηδεία τους θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, στις 11.00, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Λιανοκλαδίου.
Συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.