Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    fotis | Lamianow.gr
    Οδύνη και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα, συντετριμμένη η μητέρα του
    trakter 4 | Lamianow.gr
    Στα μπλόκα στον Ε65 οι αγρότες της Καρδίτσας, τρακτέρ έφτασαν στη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης στον δρόμο προς το «Μακεδονία»
    kairos 3 | Lamianow.gr
    Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα πλήττει τη χώρα η κακοκαιρία Byron, οι κόκκινες περιοχές
    troxospito | Lamianow.gr
    Πλημμύρες και στη Φοινικούντα: Υπερχείλισε ποτάμι, παρασύρθηκε τροχόσπιτο
    kinisi | Lamianow.gr
    Θεσσαλονίκη: Νταλίκα κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Αθηνών – Θεσσαλονίκης
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    4928839 scaled 1 | Lamianow.gr
    Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας το Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε – Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
    real | Lamianow.gr
    Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει στη FIFA φάκελο διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της… προηγούμενης εικοσαετίας
    6751441 | Lamianow.gr
    «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Μουζακίτη, ετοιμάζει πρόταση 28 εκατ. ευρώ η Ρεάλ» γράφει η Daily Mail
    6758309 231021 | Lamianow.gr
    «Πάρτι» Γιόβιτς στην πράσινη… παιδική άμυνα 2-3 η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
    6758077 221213 | Lamianow.gr
    Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή και 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Φθιώτιδα -κορωνοϊός : Εκρηκτικό κοκτέιλ! Οι μισοί ανεμβολίαστοι – Λάθος χειρισμοί και “μαύρο”… αύριο

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Φθιώτιδα -κορωνοϊός : Εκρηκτικό κοκτέιλ! Οι μισοί ανεμβολίαστοι – Λάθος χειρισμοί και “μαύρο”… αύριο

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Νοέ 2, 2021 @ 11:06
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
4 Min Read
SHARE

Η χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη σε ολόκληρη την χώρα φέρνει ένα… δυσοίωνο -άμεσο- αύριο, στο μέτωπο της πανδημίας. Και ενώ τα κρούσματα βρίσκονται σε σταθερά ανοδική τροχιά (ρεκόρ πανδημίας χθες με 5.449 κρούσματα) με τους επιδημιολόγους να κρούουν ηχηρά τον κώδωνα του κινδύνου και την κυβέρνηση με συσκέψεις επί συσκέψεων να εξετάζει νέα μέτρα, ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας δεν πείθεται από την επικοινωνιακή προσέγγιση και τους ενδεχομένως λάθους χειρισμούς προκειμένου να εμβολιαστεί με την καμπύλη  να βρίσκεται σε κάθετη τροχιά. Αναμφίβολα ο στόχος για ανοσία της αγέλης έχει χαθεί προ πολλού με τους κυβερνώντες να ψάχνουν μεσοβέζικες λύσεις ώστε να μπορέσουν να πείσουν τους πολίτες την στιγμή που η… κάνουλα της επιδότησης για ένα -νέο lockdown- να μην υπάρχει η δυνατότητα (βάσει των όσων προκύπτουν) να “ξανανοίξει”.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Φθιώτιδα… εμβολιασμένοι οι λιγότεροι από τους μισούς

Την στιγμή που τα κρούσματα βρίσκονται ανεβαίνουν σταθερά τόσο σε Λαμία όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Φθιώτιδας, λιγότεροι από τους μισούς συμπολίτες μας παραμένουν ανεμβολίαστοι. Η ανάλυση των αριθμών δεν ψεύδεται και καταμαρτυρά την δύσκολη… επόμενη μέρα. Από τους 158.231 καταγεγραμμένους συμπολίτες μας, στο Νομό, μόλις οι 79.070 (λιγότεροι από τους μισούς) έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις και 81.423 με πρώτη δόση.

Το ανησυχητικό;

-Advertisement-
KATSIAVOS

Χθες 1/11 έγιναν μόλις 99 νέοι εμβολιασμοί, 85 δεύτερες δόσεις και 252 για την τρίτη αναμνηστική δόση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η καμπύλη φθίνει και αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο πόσοι… πείθονται παρά τις δύσκολες συνθήκες να προβούν σε εμβολιασμό. Αν τα βάλουμε κάτω και αναλύσουμε την επόμενη μέρα στην Π.Ε Φθιώτιδας τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσοίωνα αφού το χθεσινό αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στην επικράτεια δεν πρόκειται να πάει κάτω αλλά προς τα πάνω (σήμερα οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 6.000 κρούσματα) αφού ολοένα και λιγότεροι συμπολίτες μας, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, δεν εμπιστεύεται την καμπάνια εμβολιασμού της κυβέρνησης αποφασίζοντας να ρισκάρει την ίδια του την ζωή.

Σημειωτέον στην Φθιώτιδα, τον Οκτώβριο κατεγράφησαν 1.118 κρούσματα τα περισσότερα από κάθε άλλο μήνα από τις αρχές του 2021. Ταυτόχρονα 22 συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους.

Ανησυχία από την πίεση στο Γ.Ν Λαμίας

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 6 κρεβάτια που διαθέτει η ΜΕΘ covid στο Γ.Ν Λαμίας δεν υπάρχει κανένα κενό ενώ στο πέτρινο κτήριο νοσηλεύονται 28 άτομα. Τις τελευταίες ώρες σημειώθηκαν δύο διακομιδές από τα Νοσοκομείο της Θεσσαλίας τα οποία αφορούν έναν 64χρονο από τη Λάρισα και έναν 47χρονο από τον Αλμυρό. Και οι δύο νοσηλεύονται στην κλινική covid στο πέτρινο κτήριο.   Ταυτόχρονα οι ελλείψεις στο Νοσοκομειακό Ίδρυμα της πόλης παραμένουν, σταθερά, με τους γιατρούς να υπερβάλλουν εαυτό παρά τις “τρύπες” που υπάρχουν και από συναδέλφους τους που έχουν τεθεί σε αναστολή.

Εν κατακλείδι όλοι μας μπορούμε να αντιληφθούμε, ότι η ραγδαία αυξήση των κρουσμάτων, οι ελλείψεις ΜΕΘ ανά την χώρα με το ενδεχόμενο ενός νέου Lockdown να μην είναι ορατό στον ορίζοντα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τον σταυρό μας…

OI AERATOI

TAGGED:FeaturedΚωρονοιόςΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑΦΘΙΩΤΙΔΑ
Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article 456 | Lamianow.gr Λαμία: Έφυγε από την ζωή γνωστός επαγγελματίας
Next Article nosnikaias | Lamianow.gr Απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο Νίκαιας: Κρατούμενος με ηπατίτιδα δάγκωσε αστυνομικό και προσπάθησε να αποδράσει!
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
14°C
Lamia
overcast clouds
14° _ 12°
91%
2 km/h
Πα
14 °C
Σα
14 °C
Κυ
15 °C
Δε
15 °C
Τρ
15 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

roditsa | Lamianow.gr
TOP STORIESΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας στον Ξηριά στη Ροδίτσα – Κλειστός και ο κόμβος της Οινόης στο ρεύμα προς Λαμία

plimmires 3 | Lamianow.gr
TOP STORIESΕΥΒΟΙΑ

Η κακοκαιρία Byron σφυροκοπά την Εύβοια: «Θάφτηκαν» στη λάσπη χωριά, φούσκωσαν ποτάμια – Προβλήματα και στη Χαλκίδα

vroxes lamianow | Lamianow.gr
FeaturedΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτη ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία για ακραία καιρικά φαινόμενα στη Φθιώτιδα

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης