Παραμένει σε… εγρήγορση ο Νομός Φθιώτιδας μετά την νεότερη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για 33 νέα κρούσματα κορωνοϊου στην περιοχή μας. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση η διασπορά στην περιοχή της Λοκρίδας μεγαλώνει μιας και εκτός της Μαλεσίνας, νεότερες νοσήσεις καταγράφονται και σε άλλες περιοχές.
Για την ακρίβεια εκτός από 5 νέα κρούσματα στην Μαλεσίνα (37χρονος, 45χρονος, 52χρονος, 59χρονος, 62χρονη) έχουμε 4 στις Λιβανάτες (25χρονη, 30χρονη, 52χρονη, 77χρονη) , 2 στο Καλαπόδι (78χρονος, 75χρονη) και 2 στην Αταλάντη (56χρονος, 45χρονη). Σύνολο 13 νέα κρούσματα στο Δήμο Λοκρών. Επίσης 11 νοσήσεις έχουμε στην περιοχή της Λαμίας, 2 σε Μακρακώμη (33χρονος, 54χρονη αλλοδαποί) και Στυλίδα (31χρονος, 53χρονη), 4 (22χρονη, 49χρονη, 55χρονος και 59χρονος) στον Δήμο Καμένων Βούρλων και ένας 44χρονος στον Δήμο Δομοκού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.