Στον Δήμο Δομοκού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης προκειμένου να καταγράψουν μαζί με τον Δήμαρχο Δομοκού Χ. Λιόλιο τους προέδρους των εμπλεκόμενων Δημοτικών Κοινοτήτων, τα ΔΣ των οικείων ΤΟΕΒ, τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ Πολύζο Ζώη, καθώς και Μηχανικούς της Περιφέρειας και του Δήμου τα αντιπλημμυρικά και εγγειοβελτιωτικά προβλήματα στο δήμο Δομοκού.

Ειδικότερα όπως τονίζει στο ΡΑΔΙΟ Λαμία κατέγραψαν τα προβλήματα που υπάρχουν στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις στην πρώην λίμνη Ξυνιάδας, τη Γέφυρα Σοφιάδας καθώς και στην λιμνοδεξαμενή του Νέου Μοναστηρίου. “Κεντρική φιλοσοφία μας αποτελεί στα συγκεκριμένα προβλήματα να διερευνηθεί τόσο η τεχνική (κατασκευαστικά) όσο και η οικονομική δυνατότητα μόνιμων λύσεων. Στοχεύουμε, όπου είναι δυνατό, να πάψει η αντιμετώπιση τέτοιου είδους αναγκών να καταντά επαναλαμβανόμενη δράση και να συνιστά μια συνεχή «αιμορραγία» πόρων και απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού και μέσων, χωρίς ουσιαστικό και μόνιμο αποτέλεσμα”.
Ακούστε την σχετική συνέντευξη



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.