Αντιμέτωποι με πέντε κουκουλοφόρους ληστές βρέθηκαν οι ένοικοι σπιτιού στο Θεολόγο της Φθιώτιδας.
Οι δράστες έκλεψαν χρήματα και χρυσές λίρες, ενώ κλείδωσαν τα θύματα τους το μπάνιο και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα. Στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (16/10) οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα και ακινητοποιόντας τους ενοίκους ηλικίας 51, 42 και 35 ετών αντίστοιχα, με την απειλή πιστολιού, μαχαιριού και ένα κατσαβίδι.
Όταν ο 35χρονος προσπάθησε να αντισταθεί ένας από τους δράστες τον χαστούκισε, ενώ στην συνέχεια τους κλείδωσαν μέσα στο μπάνιο του σπιτιού. Οι δράστες σύμφωνα με το law&order κατάφεραν να αφαιρέσουν από τα θύματα, το ποσό των 10.000 ευρώ, καθώς και 3 χρυσές λίρες.
Μια ώρα αργότερα τα τρία θύματα κατάφεραν να βγουν από το μπάνιο και αμέσως μετέβησαν στην ασφάλεια Λαμίας όπου και κατήγγειλαν την εισβολή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.