Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης του ΕΟΔΥ για την περιοχή της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση πρόκειται για έναν 78χρονων από Γηροκομείο της πόλης και τρεις γυναίκες μια 48χρονη από Καμένα Βούρλα και δύο από Λαμία 60 και 64 ετών.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Αυτή η διαφήμιση ενδιάμεσα σας καθιστά αναξιοπρεπείς
Τα cookies της google διαβάζουν την δική σας δραστηριότητα. Δεν αναρτούμε ποτέ, ούτε αναξιοπρεπές περιοχόμενο, ούτε διαφημίσεις. Καλημέρα σας.