Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή επικράτησαν σήμερα (27/08) στην πόλη της Λαμίας. Το θερμόμετρο έδειξε μέχρι και 33 βαθμούς Κελσίου.
Φθινόπωρο θα θυμίζει από αύριο όμως ο καιρός.
Μπορεί η Τετάρτη να ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και καλές θερμοκρασίες, ωστόσο από αργά το απόγευμα αλλάζει “πρόσωπο” ο καιρός και έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Τις επομενες ημέρες η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ από το Σάββατο επιστρέφουμε στην ηλιοφάνεια και στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες στη Φθιώτιδα.
Δείτε το video:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.