Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία ενώ έκανε μπάνιο βρήκε μια 26χρονη λογίστρια από τη Ρωσία.
Η Εβγκένια Σουλιατίγιεβα έχασε τη ζωή της όταν το κινητό της που φόρτιζε έπεσε μέσα στην μπανιέρα.
Την άτυχη 26χρονη βρήκε νεκρή η μητέρα της η οποία πήγε στο σπίτι της στην περιοχή Κίροβο-Τσεπέτσκ για να δει τι συμβαίνει όταν η Εβγκένια δεν της απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο θάνατος της 26χρονης ήταν ακαριαίος όταν το κινητό τηλέφωνο «γλίστρησε» και έπεσε στη μπανιέρα στην οποία βρισκόταν η νεαρή λογίστρια.
Πρόκειται για το όγδοο άτομο στη Ρωσία που χάνει τη ζωή του με παρόμοι τρόπο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των αρχών.
πηγή : e-daily.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.