Ένα απίστευτο έγκλημα συγκλόνισε τη Μαδρίτη, όταν οι αρχές ανακάλυψαν σε ένα σπίτι τα τεμαχισμένα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα τα θύματα ήταν μέλη της ίδια οικογένειας και ανάμεσά τους ήταν και δύο παιδιά από ενός έως τεσσάρων ετών.
Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Pioz, 40 μίλια βορειοανατολικά της ισπανικής πρωτεύουσας και τα διαμελισμένα σώματά τους ανακαλύφθηκαν όταν ένας γείτονας μην αντέχοντας την μυρωδιά ειδοποίησε τις αρχές.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος του χωριού Ricardo Garcia Lopez είπε ότι, σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια ήταν Λατινοαμερικάνικη – πιστεύεται ότι είναι Βραζιλιάνοι – και είχαν νοικιάσει το ακίνητο.
Οι αστυνομικές αρχές πρόσθεσαν ότι το έγκλημα θα μπορούσε να είναι και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.