Μία ιστορία φρίκης συντάραξε τη Λεμεσό, όταν ήρθε στο φως, τον Ιανουάριο του 2017, για ασέλγεια ενός 48χρονου στη 10χρονη θετή κόρη του.
Σήμερα, έναν χρόνο μετά, ο 48χρονος άνδρας κρίθηκε ένοχος από το Επαρχιακό Δικαστήριο για σεξουαλική παρενόχληση του ανήλικου κοριτσιού.
Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά από σχετική καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από τη 14χρονη κόρη, και εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών για λόγους προστασίας της ανήλικης.
Το 10χρονο τότε κορίτσι βρισκόταν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων του πατριού της.
Πηγή: philenews

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.