Απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοτικό σχολείο του Σίδνεϊ!
Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν δύο 12χρονα αγόρια στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας κατηγορούμενα ότι βίασαν ένα 6χρονο κοριτσάκι με το οποίο φοιτούσαν στο ίδιο δημοτικό σχολείο. Τα δύο αγόρια έχουν ήδη αποβληθεί και πλέον βρίσκονται υπό την επιτήρηση των αρχών.
Το 6χρονο κορίτσι, σύμφωνα με το Fairfax Media, αποκάλυψε μόνο του τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.
Ο ένας από τους ανήλικους θα οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ η δίκη του δεύτερου φερόμενου ως δράστη έχει οριστεί για τον Οκτώβριο.
ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.