Δεν έχει τέλος η φρίκη των τζιχαντιστών οι οποίοι συνεχώς ξεπερνούν τα όρια της βαρβαρότητας όταν πρόκειται να εκτελέσουν αιχμάλωτό τους.
Στο τελευταίο βίντεο δύο μασκοφόροι τζιχαντιστές ετοιμάζονται να εκτελέσουν έναν άνδρα ντυμένο με μια μπλε στολή λιώνοντας κυριολεκτικά το κεφάλι του με μια πέτρα.
Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από το βίντεο με τίτλο «Λιώστε τους εχθρούς» ο άνδρας εμφανίζεται, μάλιστα, να είναι δεμένος σε μια καρέκλα και να εκλιπαρεί για τη ζωή του χωρίς, όμως, αυτό να συγκινεί τους άγριους εκτελεστές του.
Οι δύο μασκοφόροι με δυσκολία σηκώνουν έναν τεράστιο ογκόλιθο και με αυτό εκτελούν τον αιχμάλωτό τους τον οποίο κατηγόρησαν και καταδίκασαν γιατί είναι μέλος του στρατού της Υεμένης που μάχεται το Ισλαμικό Κράτος.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.