Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την ήττα της Ζαλγκίρις από τον Ολυμπιακό.
Όχι όμως για το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του, αλλά για την εκδήλωση της τελευταίας επίθεση της αναμέτρησης από τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος με καλάθι και φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (88-75).
Έτσι, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο «Σάρας» άρχιζε να βρίζει στα αγγλικά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για τον οποίο θεώρησε ότι είχε δώσει σχετική οδηγία!
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.