Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Τετάρτη, αναμένεται να έχει μαζί του και μάρτυρες, για να στηρίξει την άποψή του ο 42χρονος ότι τα θύματα επιτέθηκαν στην μητέρα του και αυτό ήταν που τον εξόργισε.
Κάπως έτσι φαίνεται να δικαιολογεί ο ίδιος, ότι πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με την καραμπίνα του, μάνα και γιο, σκοτώνοντας τους, στη Χρυσούπολη, στην Καβάλα. Μάλιστα, το μεσημέρι κατέθεσε στην ανακρίτρια και μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ήταν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, την ώρα του φονικού στην Καβάλα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο φερόμενος ως δράστης, είναι σε απόλυτη σύγχυση και δηλώνει μετανιωμένος.
Και ενώ ο δικηγόρος του, αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον φερόμενο ως δράστη, η οικογένεια των θυμάτων, υποστηρίζει ότι η διπλή δολοφονία έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ήταν προμελετημένη, χωρίς ο δράστης να είναι εν βρασμώ ψυχής.
Πάντως, ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι της οικογένειας στην Καβάλα, καθώς υπάρχει φόβος, να εξελιχθεί σε βεντέτα το διπλό φονικό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.