Την τελευταία στιγμή αναμένεται ο Νίκος Αναστόπουλος να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ στον επόμενο φιλικό του Άρη.
Πρόθεση του έμπειρου προπονητή είναι ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.
Ο διεθνής άσος έχει ανεβάσει στροφές στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ενώ προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του και έχει καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.