Ο Παναθηναϊκός Superfoods μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς της Παρασκευής
Την τελευταία του προπόνηση θα κάνει το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός Superfoods, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής με την Ούνικς Καζάν. Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θέλουν να επιστρέψουν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση με νίκη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.