Ούτε ένα ούτε δύο αλλά… εφτά μέτωπα φωτιάς είχαμε σήμερα από την μια άκρη της Εύβοιας στην άλλη. Αρκετά μεγάλη δύναμη της Π.Υ από την Στερεά και πεζοπόρα τμήματα επιχειρούν ακόμη και τώρα κατάσβεση της φωτιάς στον Άγιο Γεώργιο Κύμης – Αλιβερίου, στο Δύστο αλλά και την Σκύρο.
Αξίζει να τονίσουμε πως η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί στην Ερέτρια σε τέσσερα μέτωπα κατασβέστηκε. Οι περισσότερες εστίες “πυροδοτήθηκαν” από φωτιές που έβαζαν οι αγρότες στα χωράφια τους για να τα καθαρίσουν από ξερά χόρτα.
Να σημειώσουμε μάλιστα πως στο χωριό Άγιο Γεώργιος, εκτός από το χωράφι του αγρότη κάηκε και το αυτοκίνητό του στην προσπάθεια του να κάψει ξερόχορτα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.