Το όχημα ανατράπηκε λόγω έλλειψης ορατότητας
Δύο πυροσβέστες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο του Πύργου μετά την ανατροπή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν .
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα των πυροσβεστών ανατράπηκε στην περιοχή Κολίρι του Πύργου, λόγω έλλειψης ορατότητας, εξαιτίας του καπνού της φωτιάς.Αμέσως μετά, οι δύο πυροσβέστες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν φέρουν κάποιο τραύμα.
Στο μεταξύ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, «ηλικιωμένοι έχουν προσέλθει στο νοσοκομείο του Πύργου με αναπνευστικά προβλήματα, ιδίως μετά την εγκατάλειψη των σπιτιών τους, λόγω των προληπτικών εκκενώσεων κοινοτήτων».
Όπως πρόσθεσε ο Γιάννης Καρβέλης, «όλοι οι ηλικιωμένοι είχαν την απαραίτητη φροντίδα από το προσωπικό του νοσοκομείου και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας της μητρόπολης Ηλείας».
Μάλιστα, όπως τόνισε, ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ, σχετικά με την παροχή φροντίδας, «σε αυτές τις περιπτώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο και οι κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου του Πύργου, για αυτό και έχω δώσει εντολή να βρίσκονται σε ετοιμότητα όλοι οι κοινωνικοί λειτουργοί, ώστε όταν έχουμε ανάλογα περιστατικά, να φροντίζουν τους ανθρώπους και να τους στηρίζουν ψυχολογικά, διότι η φροντίδα δεν σταματά στην παροχή μόνο νοσηλευτικών υπηρεσιών».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.