Σύμφωνα με το vima.gr, στον φάκελο της δικογραφίας, περιλαμβάνονται οι ιατροδικαστικές πραγματογνωμοσύνες για τα 97 θύματα της φωτιάς σε Μάτι και Νέο Βουτζά. Υπάρχουν εκτιμήσεις και αναλύσεις για το πως βρήκαν τον θάνατο 26 άνθρωποι στο οικόπεδο στο Κόκκινο Λιμανάκι. Επίσης πως εγκλωβίστηκαν δεκάδες άνθρωποι στην παραλιακή λεωφόρο. Στην δικογραφία, περιγράφονται οι ευθύνες για όλα τα τραγικά που έγιναν στις 23 Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική.
Μεγάλη έκταση δίνεται στο πως ξεκίνησε η φωτιά με πρωταγωνιστή 68χρονο κάτοικο στο Νταού Πεντέλης που προσπάθησε να κάψει, έξω από το σπίτι του, κλαδιά από το οικόπεδό του και ενώ φυσούσαν ισχυροί άνεμοι. Μάλιστα, έχει ζητηθεί και μελέτη γεωπόνου για να τεκμηριωθεί ότι τα υπολείμματα των καμένων κλαδιών προέρχονταν από το κτήμα του. Στην δικογραφία που παρέδωσε η Πυροσβεστική για την φωτιά στο Μάτι, περιλαμβάνονται μαρτυρίες κατοίκων, εικόνες από κάμερες ασφαλείας.
πηγή newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.