Το μέγεθος της φωτιάς στην Αττική αποτυπώνεται στις δορυφορικές εικόνες της NASA, με τις διάσπαρτες εστίες να φαίνονται και στον νέο χάρτη της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος.
Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη στη βορειοανατολική Αττική, ενώ οι ισχυροί άνεμοι συνέβαλλαν στη γρήγορη επέκταση του πύρινου μετώπου, δυσχεραίνοντας το έργο της πυρόσβεσης.
Παρά την εξασθένηση των ανέμων το βράδυ της Δευτέρας (12.08.2024), η οριοθέτηση της πυρκαγιάς παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, εξαιτίας των αναζωπυρώσεων.
Το μέγεθος της φωτιάς αποτυπώνεται στις δορυφορικές εικόνες της NASA, με τις διάσπαρτες εστίες να φαίνονται στον χάρτη.
Το πύρινο μέτωπο φαίνεται να ξεπερνά πλέον, τα 30 χιλιόμετρα, ενώ οι φλόγες υπερβαίνουν σε κάποια σημεία ακόμα και τα 25 μέτρα σε ύψος.

Στον χάρτη φαίνονται οι περιοχές τις οποίες απειλούν τα πύρινα μέτωπα.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.