Τα 3 άτομα που επέβαιναν, εξήλθαν και είναι καλά στην υγεία τους
Φωτιά εκδηλώθηκε σε θαλαμηγό έξω απο τα Ναυπηγεία Περάματος. Στο σκάφος επέβαιναν τρία άτομα, δύο Ελληνες και ένας Φιλιπιννέζος, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν στη στεριά σώοι και καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι ρυμουλκά τα οποία προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, πλωτό του ελληνικού σώματος και πλοιάριο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.