Μόνο υλικές ζημιές προκλήθηκαν από την πυρκαγιά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αποθήκη 18 του ΟΛΘ.
Κανείς από τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο κέντρο φιλοξενίας στην Αποθήκη 18 του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης δεν έπαθε τίποτε από την πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε χώρο. Λιμενικοί απομάκρυναν τους πρόσφυγες, και 12 πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά από την οποία καταστράφηκαν 16 κρεβάτια, στρώματα και μικροέπιπλα.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.