Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λαμία, όταν ΙΧ αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην οδό Πραξιτέλους, προκαλώντας αναστάτωση στη γειτονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε παραλάβει το όχημά του μόλις λίγη ώρα νωρίτερα από συνεργείο. Αφού το στάθμευσε κάτω από την κατοικία του, αντιλήφθηκε καπνούς να βγαίνουν από τον χώρο της μηχανής και απομακρύνθηκε άμεσα για λόγους ασφαλείας.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, το οποίο κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενα οχήματα ή κτίρια. Παρά την έγκαιρη επέμβαση, το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.
Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.