Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, σε πολυκατοικία του Πειραιά, επί της οδού Φωτίου Κονυτσά, στην περιοχή των Μανιάτικων.
Στο σημείο έχουν σπεύσει για κατάσβεση 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έγκαιρα μια ηλικιωμένη γυναίκα και δύο παιδιά μέσω του κλιμακοστασίου.
#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Φωτίου Κορυτσάς στον Πειραιά. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 5, 2023
Λόγω του περιστατικού, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φωτίου Κορυτσά από το ύψος της οδού Θερμοπυλών έως το ύψος της οδού Αιγάλεω.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.