To «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει για μια ακόμη Παρασκευή με μια εκπομπή αφιερωμένη στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Η Αγγελική Νικολούλη, είχε συνομιλήσει με την προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας» λέει ο Γρηγόρης Λέων
Όπως φαίνεται και στο Instagram, η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά στην ώρα θανάτου του μωρού της οικογενείας. «Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;» ρωτάει η δημοσιογράφος και η μητέρα απαντά: «8 με 9 το πρωί».
«Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν» επιμένει η Αγγελική Νικολούλη. «Όχι, η ιατροδικαστής το είπε» εξηγεί η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη με τη μητέρα να απαντά πως: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού». «Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;» συνεχίζει η δημοσιογράφος για να πάρει την καταφατική απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.